Femke Van den Berghe

Trainer Femke Vanden Berghe

Clipdance

Femke studeerde af in de Master of Science pedagogische wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek. Nadien schoolde ze zich nog bij tot leerkracht secundair onderwijs. Momenteel werkt ze als psycho-pedagogisch consulent bij het CLB.

Dansen doet ze al vanaf haar vier jaar. Ze volgde eerst ballet aan de Dansacademie in Buggenhout. Sinds 2000 danst ze bij Dansateljee: modern, ballet, hiphop, streetdance, dancehall, balansen en urban crew.

Femke volgde reeds verschillende (internationale) dansstages en workshops: Fedes (jazz, hiphop en streetdance), Arabesque (choreo jazz, hiphop, mad flavour, streetdance, dancehall en breakdance) en Groove (zowel in België als in Tenerife). De laatste jaren specialiseert Femke zich meer en meer in de verschillende stijlen van urban en afro.

Ze was verschillende jaren lesgever clipdance tijdens ons zomerdanskamp, werkte als monitor speelpleinwerking en dansmonitor bij duokampen dans-sport te Lebbeke.

Femke is sinds een aantal jaar actief in de wedstrijdwereld en nam onder andere deel aan wedstrijden van Dance.Kicks, Dance Waves, Shell We Dance, Fifth Avenue, UDO.

 

Lessen